ΤΜΗΜΑΤΑ

ENERGY FITNESS GYM

ΠΟΔΙΑ - ΓΛΟΥΤΟΙ

Ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης - σύσφιξης. Γυμνάστε τα καλύτερα σας σημεία! Πόδια - Γλουτοί, με ασκήσεις αποκλειστικά για πόδια & γλουτούς!

ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ

Το πρώτο και σημαντικότερο κριτήριο για τη δημίουργια ενός καλοσχηματισμένου σώματος είναι οι γυμνασμένοι κοιλιακοί.

Τι είναι καλύτερο λοιπόν από ένα μισάωρο πρόγραμα αφιερωμενό αποκλειστικά στην εκγύμναση των μυών της μέσης (κοιλιακοί & ραχιαίοι).

PILATES

Pilates: Συνδέοντας νου και σώμα είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος ασκήσεων που είναι σχεδιασμένες να εκτελούνται με ένα συνεχή τρόπο με σκοπό να δυναμώσουν και να επιμηκύνουν τους μύες ώστε να βελτιωθεί η στάση και η ευθυγράμμιση του σώματος.

CROSS TRAINING

To Cross-training, θα το δεις συχνά και ως κυκλική προπόνηση, αναφέρεται σε συνδυασμό ασκήσεων από άλλα προγράμματα, διαφοετικά από την κλασική σου προπόνηση. Σε σχέση με το τρέξιμο για παράδειγμα, ένα δρομέας κάνει cross training όταν παράλληλα με το πρόγραμμα τρεξίματος κάνει μία προπόνηση με ποδήλατο, κολύμβηση ή ενδυνάμωσης για να ενισχύσουν το πρόγραμμα του τρεξίματος. Βελτιώνει την ενδυνάμωση και την ευλυγισία σε μυς που το τρέξιμο δεν έχει τη δυνατότητα.

Σε μία προπόνηση το cross training περιλαμβάνει 45 λεπτά ενος έντονου προγράμματος με ασκήσεις από μια ποικιλία προπονήσεων. Το αποτέλεσμα; Έντονη προπόνηση ΗΙΙΤ που καίει θερμίδες και ποτάμια ιδρώτα.

POWER YOGA

Η νέα τάση για ασφαλή γυμναστική & ψυχική υγεία.

Αποτελεί και στάση ζωής και ονομάζεται yoga. Η power yoga στοχεύει στην ανάπτυξη ευλυγισίας & παράλληλα στην μυική ενδυνάμωση & κάυση λίπους. Ειδικό μάθημα που αξίζει να γνωρίσετε!

AERIAL FITNESS

Δες τη βαρύτητα να κάνει τα οφέλη των ασκήσεων της yoga, αλλά και του pilates και της ενόργανης, ακόμα πιο αισθητά με ένα συναρπαστικό και διασκεδαστικό .

BODY ENERGY

Πρόγραμα μυικής ενδυνάμωσης για όλους. Περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη για όλες τις βασικές μυικές ομάδες του σώματος. Καθορίστε εσείς την ένταση βάζοντας λίγα η περισσότερα κιλά στην μπάρα. Μπορείτε να αντικαταστήσετε με Body Energy μια προπόνηση στα όργανα. Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα!

ZUMBA

Η zumba ίναι ένα αερόβιο πρόγραμα γυμναστικής που συνδυάζει στοιχεία αερόμπικ & χορού. Ρυθμοί απο κάθε γωνιά του πλανήτη, παρασέρνουν τον ασκούμενο σε ένα ξέφρενο πάρτι. Πολλαπλά είναι τα οφέλη αυτού του είδους γυμναστικής. όπως η καύση λίπους, η βελτίωση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος, η μείωση χοληστερίνης & άλλα πολλά.

YOGA

Αποτελεί και στάση ζωής και ονομάζεται yoga. Η power yoga στοχεύει στην ανάπτυξη ευλυγισίας & παράλληλα στην μυική ενδυνάμωση & κάυση λίπους.

Ειδικό μάθημα που αξίζει να γνωρίσετε!

ΣΟΥΗΔΙΚΗ

Απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας & βάρους. Περιλαμβάνει ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης με λάστιχα, βαράκια & ξύλα, για τους κοιλιακούς & τους ραχιαίους, καθώς & ασκήσεις για γοφούς & γλουτούς. Έχει σαν στόχο τη σύσφιξη του σώματος & τη σωστή στάση αυτού. Έιναι ιδανική για άτομα τα οποία έχουν προβλήματα στην σπονδυλική στήλη (σκολίωση, κύφωση, λόρδωση) & στις αρθρώσεις.

POWER PLATE

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ POWER PLATE

  • ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ.
  • ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΜΥΩΝ.
  • ΚΥΤΤΕΡΙΤΙΔΑ & ΘΕΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ.
  • ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΙΑΣ.
  • ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
  • ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,
  • ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ.
  • ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ.